Klinika Bani Aesthetic ofron një gamë të gjerë të sherbimeve në fushën e estetikës, duke përqendruar vëmendjen në përmirësimin e pamjes dhe mirëqenies së pacientëve. Ky qendër estetike përdor teknologjinë dhe metoda më të fundit për të siguruar trajtime cilësore dhe rezultate të kënaqshme.

Një nga shërbimet kryesore të ofruara është botox-i, një trajtim i njohur për zbutjen e rrudhave dhe linjave të shprehura fytyrës. Klinika ofron këtë trajtim duke përdorur produkte të cilësisë së lartë dhe duke punuar me ekspertë të kualifikuar në fushën e dermatologjisë estetike.

Përveç botox-it, Bani Aesthetics ofron edhe trajtime të tjera si plotehin, fillere dhe terapi të infra të kuqe për të përmirësuar tonin e lëkurës dhe për të reduktuar shenjat e plakjes. Kjo klinike gjithashtu ofron shërbime të specializuara si kimioterapia e lëkurës, mikrodermabrazi, dhe trajtime të ndryshme për të përmirësuar teksturën dhe cilësinë e lëkurës.

Na kontaktoni

Plotesoni formen me poshte duke na derguar panoramaksin dhe duke na shpjeguar problemin tuaj. Stafi jone do te ruaje konfidencialitetin e plote dhe do tiu ktheje pergjigje brenda 24 oreve